Aangenaam 

Cas Welling is afgestudeerd als psycholoog en heeft zich na een internationale loopbaan gevestigd als zelfstandig coach. Zijn cliënten hebben vragen en uitdagingen op het vlak van leven, werk en bijvoorbeeld relatie. Met andere woorden, hoe ga je om met de verschillende rollen in je leven? Elke levensfase heeft zijn eigen kwaliteit, wat herken je hierin en wat past bij je? De kunst en de uitdaging is zin en geluk op elkaar af te stemmen. Het finetunen van verwachtingen op de beoogde realisatie en het herstellen van evenwicht tussen zijn en tijd.

Hoe stem je bijvoorbeeld jouw verschillende rollen en taken op elkaar af? Wie ben je of wie wil je zijn? Waar word je gelukkig van? Hoe kom ik dichter bij mezelf en/of bij anderen? Hoe kun je invulling geven aan de uitdagingen die op je levenspad komen? 

Alle kennis en ervaring opgeteld maakt Cas een ideaal klankbord, coach of gids voor particulieren en professionals die een resultaatgericht en praktisch traject zoeken. Zijn trefwoorden zijn: direct en opbouwend, empathisch en resultaatgericht.

Meestal hebben we een introductiegesprek van een klein uur. Zo is er genoeg tijd te horen waar jouw ontwikkelingsvraag ligt en in hoeverre ik daar iets in kan betekenen. Afhankelijk van de complexiteit van het traject zijn er gemiddeld zo'n 3 tot 7 sessies gebruikelijk. Tussendoor krijg je de nodige huiswerkopdrachten mee terwijl we in de sessies spelvormen, voice dialogue en andere beproefde methoden hanteren.  

Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Zo ben ik in 2018 gestart met Filosofie. Bij jezelf blijven en je tegelijk kunnen verrijken. Kijk hier voor mijn profiel: https://www.linkedin.com/in/cas-welling-jijgezond/

Dividuum Coaching is een onderdeel van JIJgezond www.jijgezond.nl

facebook jij houdt mensen.jpg

© 2019 by dividuum-coaching Eindhoven Waalre