Aangenaam 

Cas is afgestudeerd als psycholoog aan de UvT en heeft zich in 2016 - na een internationale loopbaan in sales, HR en management - gevestigd als zelfstandig coach. Zijn cliënten hebben vragen en uitdagingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, werk en relatie. 

 

Elke levensfase heeft zijn eigen kwaliteit, wat herken je hierin en wat past bij je? De kunst en de uitdaging is zin en geluk op elkaar af te stemmen. Het finetunen van verwachtingen op de beoogde realisatie en het herstellen van evenwicht tussen zijn en tijd.

Hoe ga je om met de verschillende rollen in leven en hoe stem je dat af met je omgeving? Wie ben je of wie wil je zijn, waar sta je voor? Waar word je gelukkig van? Hoe kom je dichter bij jezelf en/of bij anderen? Hoe geef je invulling aan de uitdagingen die op je levenspad komen? 

Alle kennis en ervaring opgeteld maakt Cas een ideaal klankbord, coach of gids voor particulieren en professionals die een resultaatgericht en praktisch traject zoeken. Zijn trefwoorden zijn: direct en opbouwend, empathisch en resultaatgericht.

Meestal is er een introductiegesprek van een klein uur. Zo is er genoeg tijd te vernemen waar jouw ontwikkelingsvraag ligt en in hoeverre ik daar iets in kan betekenen. Afhankelijk van de complexiteit van het traject zijn er gemiddeld zo'n 3 tot 7 sessies gebruikelijk. Tussendoor krijg je de nodige huiswerkopdrachten mee terwijl we in de sessies spelvormen, voice dialogue en andere beproefde methoden hanteren.  

Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Zo ben ik in 2018 gestart met Filosofie aan de UvT. Bij jezelf blijven en je tegelijk kunnen verrijken. Kijk hier voor mijn profiel: https://www.linkedin.com/in/cas-welling-jijgezond/

Dividuum Coaching is een onderdeel van JIJgezond www.jijgezond.nl

Cas_Welling-85.jpg